00:47
26 млн євро виділила Україні Швеція

Уряд Швеції ухвалив рішення надати Україні додатковий пакет фінансової допомоги. Про це повідомляє міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

У рамках пакету фіндопомоги наша країна отримає 26,4 млн євро. Їх розподілять між українськими громадами на підтримку проєктів енергоефективності.

"Йдеться про ті громади, що отримують кредитні кошти від європейських фінансових установ/банків на реалізацію проєктів у сфері централізованого тепло-, водопостачання, підвищення енергоефективності у будівлях комунальної форми власності, розвиток міського електротранспорту, відновлювальної енергетики", – зазначено у повідомленні.

Зазначається також, що в Україні вже було реалізовано десять великих проєктів у сфері централізованого опалення та заходів з енергоефективності громадських будівель.

Нагадаємо, у листопаді стало відомо, що Швеція надасть Україні понад 6 млн євро на відновлення шкіл та дитсадків.

Також повідомлялося, що шведська влада виділила Україні 120 млн євро на потреби країни у сфері енергетики, житла, охорони здоров'я та транспорту, а також на закупівлю обладнання для опалення.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 408 | Добавил: adminA | Теги: Швеція, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close