15:34
Британські ЗМІ - Ахметов пов’язаний зі смертями екс-регіоналів

Український олігарх Ринат Ахметов може бути пов’язаний з серією самогубств екс-регіоналів, які стались протягом декількох місяців.

Про це йде мова в статті, опублікованій у виданні Newsweek.

На думку авторів статті, смерть 8 чиновників вищих ешелонів, котрі були при владі в часи Януковича – не є випадковістю.

До прикладу, автори звертають увагу на обставини смерті прокурора з Одеси Сергія Мельничука.

«Коли тіло Мельничука було знайдено 22 березня, міліція відразу заявила журналістам, що він покінчив життя самогубством. Але незабаром з’ясувалося, що сусіди викликали міліцію, почувши звуки боротьби. Патологоанатоми виявили, що Мельничук був сильно побитий до падіння. В той же день, прокурори Одеси перекваліфікували справу у вбивство, і заарештували колишнього співробітника міліції, назвавши його громадянином “K”», – пише Newsweek.

Жодних подробиць розслідувань цих смертей прокуратура не повідомляє, однак журналісти роблять висновок, що всі вони можуть бути пов’язані з Ринатом Ахметовим. В Україні відкрили цілу серію кримінальних проваджень, пов’язаних з діяльністю чиновників часів Януковича. В багатьох справах фігурує олігарх Ахметов. І, за дивним збігом, ті, хто міг би дати свідчення, вмирають одне за одним.

Це наштовхує на думку, що Ахметов може бути пов’язаний з цими самогубствами.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1171 | Добавил: adminA | Теги: Ахметов, смертями екс-регіоналів, британські ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close