12:57
Дані про втрати російської армії в мирний час Путін засекретив. Документ. ВІДЕО

Дані про втрати російської армії в мирний час відтепер – державна таємниця. Відповідний указ підписав президент Росії Володимир Путін.

Дотепер такими були лише відомості про втрати під час військових дій. Зазначимо, що Росія офіційно не визнає своєї участі в бойових діях на Сході України попри масив фактів, що доводять присутність російських військ на Донбасі.

Так, нагадаємо, нещодавно українські бійці схопили в Луганській області двох російських спецслужбовців. Їх затримали неподалік міста Щастя. Нині ГРУшники перебувають в Україні під арештом. Крім того, у середині травня цього року було виявлено три свіжі могили тамбовських спецпризначенців, які брали участь у боях на Сході України.

Нагадаємо, група американських аналітиків "Атлантична рада" випустила звіт під назвою "Ховаючись на видноті: війна Путіна в Україні" щодо російської агресії в Донбасі. "Цей звіт надає неспростовні докази безпосередньої участі російських військових у Східній Україні", - наголошується в документі, серед авторів якого Джон Гербст, колишній посол США в Києві.

Відповідні зміни ухвалено указом президента РФ відсьогодні.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Втрати особового складу Міноборони РФ «у мирний час в період проведення спеціальних операцій» стали військовою таємницею.

Указ від 28 травня змінив закон РФ 1995 року «Про державну таємницю».

Той закон ухвалили під час першої військової операції Росії у Чечні, яка також офіційно була спецоперацією у мирний час.

Прес-секретар Путіна Дмітрій Пєсков наразі відмовився коментувати указ.

Як повідомлялося, за інформацією з доповіді загиблого російського опозиціонера Боріса Нємцова, йому вдалося знайти підтвердження загибелі 220 російських солдатів на Донбасі від серпня 2014 року. 150 з них загинули під час атаки на Іловайськ, а 70 під час битви за Дебальцеве.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1306 | Добавил: adminA | Теги: мирний час, Путін засекретив. Документ. ВІДЕО, втрати російської армії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close