00:55
Допомагатиме Україні з відновленням Бельгійське держагентство

Бельгійське державне агентство з питань розвитку Enabel розпочинає співпрацю з Україною у полі відновлення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Команда Мінвідновлення зустрілась Міністром співробітництва у сфері розвитку та великих міст Бельгії Каролін Геннез та головою Бельгійського державного агентства з питань розвитку Enabel Джином Ван Веттер.

Сторони погодили вже у березні розпочати втілювати проєкти відновлення критичної та соціальної інфраструктури. Крім цього, найближчим часом Enabel планує відкрити офіси у Києві та Харкові.

Бельгійське державне агентство з питань розвитку Enabel отримало фінансування в розмірі 150 млн доларів, які надійшли за рахунок “заморожених” у Бельгії російських активів.

Відтак, на зустрічі обговорювали можливість співпрацювати у спільному зі Світовим Банком проєкті “HOPE”, метою якого є відновлення пошкодженого внаслідок бойових дій житла, зокрема, шляхом отримання компенсації. Також проєкт спрямований посилити спроможності громад у відновленні.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: PR, реклама и маркетинг | Просмотров: 302 | Добавил: adminA | Теги: відновлення, україна, Бельгія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close