16:54
Екран без рамок матиме Xiaomi Mi 5

Сьогодні день, коли світ перевернувся догори дриґом. Відтепер не китайські бренди клонують телефони більш відомих компаній, а самі більш відомі компанії копіюють один одного (Samsung Galaxy S6 буде як дві краплі води схожим на iPhone 6), натомість виробники смартфонів з Піднебесної створюють щось абсолютно нове і інноваційне. Останній висновок можна зробити побачивши витік зображень майбутнього флагманського смартфону Xiaomi, краса якого може бути затьмарена лише його дисплеєм, що зовсім позбувся рамки навколо.

Звісно я не можу бути 100% впевненим, що це пристрій Xiaomi, адже на ньому відсутній брендинг Мі в лівому верхньому кутку, але джерело, що злило це фото, твердо переконано, що це майбутній флагман компанії - Xiaomi Mi 5, який продовжує дизайнерський стиль компанії, який ви могли бачити в Мі 4, Mi Note та Mi Note Pro, але з екраном від краю до краю. Це, безумовно, виглядає як частина наступника Xiaomi МІ4, це незважаючи на такі натяки як товста міцна металева рама і типове розташування ємнісних клавіш внизу.

На жаль, ми не маємо змоги дізнатися про щось більше з цього витоку. Натомість, нікого не здивує, напевно, що під капотом Mi 5 буде працювати надпотужний 8-ядерний 64–розрядний процесор Qualcomm Snapdragon 810 процесор, з 3, а можливо навіть 4, Гб оперативної пам'яті, екраном з роздільною здатністю у 1440P, а також ємною батареєю.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 1271 | Добавил: adminA | Теги: екран без рамок матиме Xiaomi Mi 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close