21:23
Генштаб - бойовики намагалися з мінометів знищити полонених російських спецназівців

Бойовики цілилися саме туди, де знаходилися спецназівці
Начальник прес-служби Генерального штабу Владислав Селезньов заявив, що бойовики намагалися знищити своїх же, дізнавшись, що спецназівці потрапили в полон.

Про це повідомляє InfoResist.

"Після того, як бойовики зрозуміли, що бійці спецназу РФ потрапили в полон, вони відкрили вогонь з так званих кочівних мінометів, встановлених на машинах, по них же. Бойовики цілилися саме туди, де знаходилися спецназівці. Було очевидно, що вони намагалися не допустити потрапляння в полон живими", - повідомив спікер Генштабу.

Як зазначив Селезньов, бойовики всіляко намагаються знищити всілякі докази перебування Збройних сил Російської Федерації на території Донбасу.

Нагадаємо, Росія вже відхрестилася від полонених ГРУ-шників: ЛНР оголосила російських спецназівців своїми "міліціонерами".

Нагадаємо, штаб антитерористичної операції заявив про затримання в зоні бойових дій на Донбасі двох російських військовослужбовців.

Згодом українські лікарі назвали імена двох російських військовослужбовців, затриманих бійцями батальйону "Айдар" в місті Щастя Луганської області.

Пізніше полонені російські військові, капітан 3-й бригади спецназу ЗС Росії Євген Єрофєєв і сержант Олександр Александров, дали свідчення, як їх бригада воює проти України.

 

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 957 | Добавил: adminA | Теги: мінометів, бойовики, знищити полонених російських спецна, Генштаб | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close