13:41
Готовий увійти до складу армії Правий Сектор у вигляді окремої одиниці

Представники Генштабу знову заявили, що запропонували легалізацію ДУК ПС і не намагаються ні в якому разі тиснути на наші підрозділи у секторі “М”.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Втім, наша позиція щодо легалізації лишається незмінною від самого початку. Добровольчий Корпус згоден на набуття легального статусу, але у незмінному вигляді, відзначили добровольці.

Вони пояснили, що на розсіяння підрозділів і окремих бійців ДУК по різноманітним підрозділам Збройних сил командування Корпусу не піде в жодному разі.

ДУК  – цілісне формування, об’єднане конкретними цінностями, зі сталою внутрішньою системою, яка будувалась буквально кров’ю і потом, підкреслили в партії.

Бійці переконані, що переходити у підпорядкування Міністерства внутрішніх справ є недопустимим так само, оскільки йде в розріз із принципами Військово-політичного руху “Правий сектор”.

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1339 | Добавил: adminA | Теги: окремої одиниці, складу армії, Правий сектор | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close