11:11
Готуватися до війни з рф закликала НАТО прем'єр Естонії

Прем’єр-міністрка Естонії Кая Каллас закликала НАТО готуватися до війни з росією через три роки. Про це повідомляє The Times.

Країни НАТО мають від трьох до п’яти років на підготовку до потенційного військового конфлікту з росією, заявила прем’єр-міністрка Естонії.

"За оцінками нашої розвідки, це займе від трьох до п’яти років, і це багато в чому залежить від того, як ми збережемо нашу єдність і нашу позицію щодо України", – сказала Каллас в інтерв’ю The Times.

Вона аргументувала свою заяву даними звіту Служби зовнішньої розвідки Естонії. У ньому нібито йдеться про те, що росія розглядає балтійські країни як “найуразливішу частину” блоку і може зробити ворожі дії щодо них.

"З точки зору країн Балтії, росія все ще має достатньо сил, щоб чинити реальний військовий тиск у нашому регіоні", – повідомила вона.

Кая Каллас закликала НАТО готуватися до війни та ухвалити стратегію “стримування” росії у стилі “холодної війни”. Серед можливих потенційних проблем, на які варто зважати Північноатлантичному альянсу, прем’єр Естонії назвала нестачу озброєнь та складність швидкого розгортання великої кількості військ на лінії фронту.

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 694 | Добавил: adminA | Теги: Естонія, прем'єр, війна, РФ, НАТО | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close