22:01
Конкурс фільмів кишенькового формату проведуть в Україні

Британська рада, Гете-інститут, Польський інститут, Посольство Королівства Іспанія в Україні, Французький інститут в Україні та Чеський центр у Києві в рамках Європейського дня мов організовують Всеукраїнський конкурс фільмів кишенькового формату.

Як повідомляє goethe.de, для участі треба надіслати організаторам свій фільм, знятий мобільним телефоном або фотокамерою, тривалістю від 30 секунд до 10 хвилин.

Фільм може бути змонтованим з використанням звукових доріжок тощо. В ньому обов'язково мають бути використані (візуально, вербально або в будь-який інший спосіб) щонайменше три з запропонованих українських слів, що мають іноземне походження: бадмінтон, бакенбард, бізнес, гітара, кастаньєти, маскарад, повидло, рандеву, робот, часопис, шинка, шлюб.

Конкурс відбудеться у Києві 27 вересня в рамках святкування Європейського дня мов. Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя. Подія відбуватиметься у приміщенні Британської ради в Україні та Гете-Інституту в Україні, а також у дворі НаУКМА. Вхід вільний.

Автор найкращого фільму отримає сертифікат на подорож для двох до однієї з європейських країн. Автори інших фільмів, відзначених Спеціальним Журі та глядачами, отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

Останній термін подачі фільмів: 10 вересня 2015 року.

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1196 | Добавил: adminA | Теги: україна, конкурс фільмів кишенькового формат | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close