13:44
Корисно для здоров’я - цілуватися з собаками

Вчені з Університету Арізони (University Arizona (UA) переконані, що мікроби, які містить слина собак, мають так званий пробіотичний ефект для організму людини і сприяють розвитку корисних мікроорганізмів.

Науковці тепер набирають волонтерів за допомогою яких збираються довести свою гіпотезу, повідомляє видання The Independent.

“Ми розвиваємось разом із собаками протягом останніх багатьох сотень років, але поки що не до кінця розуміємо чому людині добре і комфортно, коли поруч з нею собака”, говорить Кім Келлі, аспірантка, яка бере участь у дослідженні.

“Питання в тому, чи виникає між людиною і собакою щось таке, що поширюється глибше у їхні організми. І ми переконані, що саме так і є”, додає вона.

Дослідження в університеті проводиться в рамках нової ініціативи, яка покликана вивчити невідомі поки що аспекти взаємодії людини і тварин. Дослідники з різних дисциплін разом будуть вивчати наслідки від близьких стосунків між тваринами і їхніми власниками.

“Зараз ми хочемо довідатися чи впливають собаки на нас як йогурти, що мають пробіотичний ефект”, пояснює Келлі.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 1090 | Добавил: adminA | Теги: цілуватися з собаками, для здоров’я | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close