16:39
"Кримське питання" міг би розглянути Гаазький трибунал - Глава МЗС Іспанії

Міжнародний трибунал в Гаазі міг би розглянути "кримське питання", і будь-які розбіжності між Росією і Євросоюзом повинні вирішуватися в рамках міжнародного права.

Про це заявив глава МЗС Іспанії Хосе Мануель Гарсія-Маргальйо на прес-конференції після переговорів з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, повідомляє Інтерфакс.

"Звичайно, міжнародний трибунал в Гаазі міг би розглянути цю справу. Але це не справа (Іспанії) - втручатися в такі суперечки. Я просто повторю своє бажання: щоб розбіжності між РФ і ЄС, членом якого є Іспанія, вирішувалися в рамках міжнародного права", - сказав міністр.

"Неважливо, яка буде обрана формула цими сторонами. Треба вирішити справу мирним шляхом і відновити стратегічне співробітництво між сторонами", - підкреслив він.

"Ми повинні залишатися союзниками, а не супротивниками. Це точка зору Іспанії", - заявив Гарсія-Маргальйо.

 

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1091 | Добавил: adminA | Теги: Гаазький трибунал, кримське питання, Глава МЗС Іспанії | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close