16:20
Криза в Україні переросла в кризу відносин РФ і ФРН - радник Меркель

Криза в Україні призвела до того, що у відносинах між Росією і Німеччиною також виникли ускладнення.

Про це заявив координатор в уряді ФРН з німецько-російської співпраці Гернот Ерлер в ході зустрічі з головою комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтином Косачовим, повідомляє РІА "Новости".

"Я думаю, в одному питанні ми дотримуємося єдиної думки, що ми стоїмо перед складною ситуацією, що почалася з регіонального конфлікту, який переріс в найкоротший термін в глибоку кризу між Заходом, в тому числі, між Німеччиною і Росією, що може лише викликати занепокоєння", - сказав Ерлер.

Німецький політик сказав, що він розуміє відмінність у позиціях країн з приводу виходу з кризи, але розцінює подібні зустрічі як шанс на щиру і відкриту розмову.

Говорячи про залучення німецьких політиків у процес розв'язання кризи між країнами, Ерлер повідомив, що на минулому тижні в Бундестазі відбулися дебати у зв'язку з убивством у Москві опозиціонера Бориса Нємцова, також була обговорена тема кризи у відносинах між країнами.

"Всі фракції, представлені у бундестазі, єдині в тому, що ми повинні зробити все, щоб використовувати всі шанси на політичне розв'язання конфлікту, а це означає послідовне виконання всіх пунктів мінських домовленостей, і з цього приводу існує консенсус німецьких політиків і громадськості",- сказав Ерлер.

 

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1089 | Добавил: adminA | Теги: Україні, криза, кризу відносин РФ і ФРН, радник Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close