09:19
Можливу схованку нацистів виявили у джунглях Аргентини. ВІДЕО

В Аргентині в екваторіальних лісах на північному сході країни місцеві археологи виявили комплекс будівель, що призначалися для таємного проживання збіглих німецьких нацистів після поразки Німеччини в Другій світовій війні.

Про це повідомляє «Дождь» з посиланням на видання Clarin.

Три напівзруйновані кам'яні будови були виявлені на території національного парку «Тейю Куаре» в провінції Місьйонес. Перша будівля очевидно призначалася для проживання, друга - для зберігання речей і продуктів, а третя мала виконувати функції спостережного пункту.

Усередині археологи виявили фарфоровий посуд німецького виробництва і монети часів занепаду Третього рейху. Хоча жодних безпосередніх свідчень призначення комплексу немає, керівник пошукових систем Даніель Шавельсон пояснив виданню, що його віддаленість і важкодоступність свідчать про «німецьку» версію.

На думку аргентинських фахівців, притулок у джунглях так і не був використаний збіглими функціонерами НСДАП і іншими нацистами, оскільки по приїзду в Аргентину ті зрозуміли, що можуть спокійно жити у великих містах без побоювань за своє життя і свободу.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1267 | Добавил: adminA | Теги: ссхованку нацистів, джунглях Аргентини. ВІДЕО | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close