18:56
На мітингу проти G7 у Німеччині сталися сутички

Антиглобалісти вимагають змін у кліматичній та соціальній політиці.

Антиглобалісти влаштували протести під вікнами зібрання лідерів "Великої сімки". Про це повідомили ЗМІ.

В баварському містечку Ґарміш-Партенкірхен протестувальники з Берліна, Північного Рейну-Вестфалії та Гесена вимагають змін у кліматичній та соціальній політиці.

Демонстрацію пильнують кілька тисяч поліцейських. Між ними і антиглобалістами кілька разів виникали сутички. За словами поліції кілька мітингарів спробували прорватися через кордон правоохоронців і розпилювали піну з вонегасників. Поліція, зі свого боку, застосовувала сльозогінний газ, кількох осіб затримали.

Загалом участь в акції, за даними правоохоронців беруть 3,5 тис. демонстрантів. Організатори ж запевняють, що на протест зібралося не менш як 5 тис. людей.

Нагадаємо, зустріч керівників країн "Великої сімки" розпочнеться 7 червня і триватиме два дні. 17 тисяч правоохоронців мають у разі чого приборкати протести антиглобалістів, які вже звели своє наметове містечко. У неділю лідери "сімки" говоритимуть про нагальні зовнішньополітичні питання. Окремо обіцяють зупинитися на обговоренні кризи на Сході України.

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 985 | Добавил: adminA | Теги: проти G7, Німеччині, сутички, мітингу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close