19:21
Найпотужніше авто в світі представлять в Женеві

Шведський автовиробник стверджує, що їх дітище стане "найшвидшим і найпотужнішим серійним автомобілем, який коли-небудь випускався", перевершивши топовий Koenigsegg One:1. Зрозуміло тепер, чому авто нарекли іменем "Regera", адже в перекладі зі шведського означає "царювати".

Мегакар також стане першим гібридом компанії і буде виробляти 700 к. с. тільки завдяки електродвигуну, який буде представляти собою акумулятор з рідинним охолодженням потужністю 9 кВт, що, приміром, на 2,2 кВт більше, ніж у акумулятора, використовуваного в Porsche 918 Spyder.

Однак, ще не відомо з яким двигуном внутрішнього згоряння буде працювати електричний мотор. Можливо, ним стане той же 5,0-літровий твін-турбо V8, що і у One:1, що забезпечує 1341 кінську силу. У будь-якому випадку, ми знаємо, що Regera буде потужнішим One:1, але в той же час, мегакар буде більш пристосований для дорожнього користування, а не для їзди на гоночних треках, як One:1.

Також шведська компанія заявила, що Koenigsegg Regera стане однією з найрозкішніших моделей, яку вони коли-небудь робили.

Нагадаємо, автосалон в Женеві відкриється в березні 2015 року.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Автомобили | Просмотров: 1147 | Добавил: adminA | Теги: найпотужніше авто в світі представл | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close