20:35
Політолог - економіка Росії нагадує українську часів Януковича — це "злодійський паханат"

Анексувавши Крим, Володимир Путін вирішував свої особисті проблеми — це питання його довічної влади. Про це заявив російський політолог Андрій Піонтковський.

Цю думку він розповів у інтерв’ю виданню "Апостроф".

"Жоден диктатор не може засновувати свою владу виключно на насильстві, йому потрібна якась ідея, яка на певний час засліпить значну частину населення і приверне її на бік влади. Так було в гітлерівській Німеччині, в Радянському Союзі", — переконаний політолог.

Ідея "русского миру" на деякий час справді стала в Росії дуже популярною, додає Піонтковський, і у контексті вирішення економічних проблем така агресія об’єднує націю, але терпіння людей має межі.

Економіка Росії — це те ж, що і економіка України часів президентства Віктора Януковича. Це злодійський паханат. Людей при владі турбує не економічна перспектива країни, а утримання влади, — переконаний політолог.

Нагадаємо, раніше політолог Піонтковський переконаний, що Путін почав думати про мир із Заходом тому, що санкції через агресію проти України насправді дуже негативно впливають на всю країну.

 

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1089 | Добавил: adminA | Теги: українську часів Януковича, політолог, злодійський паханат, економіка Росії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close