00:11
Посилити допомогу Україні закликав союзників Європарламент

Захід має активніше допомагати Україні у війні з росією. Про це заявив член Європарламенту і колишній командувач Силами оборони Естонії Ріхо Террас, повідомляє ERR.

Він зазначив, що багато українських захисників видихнулися і у них закінчується обладнання та зброя. Він підкреслив, що ЗСУ потребують підтримки країн союзників і зазначив, що російські війська перейшли в наступ на багатьох ділянках і планують "зіпсувати Різдво".

"Зараз їм вдається зібратися з силами для цього різдвяного наступу. Ви можете бачити, як це відбувається. У російського диктатора путіна часто є звичка псувати Різдво", - заявив він.

Террас зазначив, що, оскільки росія зараз дуже значно посилила військовий тиск на Україну, попереду два дуже важливі тижні.

"Я вважаю, що політичні кола розуміють, що Україні необхідна військова підтримка. Якщо фронт розвалиться, і росіяни зможуть щось відвоювати, це буде поганим сигналом для всього світу. Що, по суті, найсильніший військовий альянс у світі разом зі своїми однодумцями по всьому світу не може протистояти автократичним державам. Я не думаю, що справа зайде так далеко, але загроза, звісно, існує, і саме тому ми повинні взяти на себе всі зобов'язання", - сказав Террас.

Раніше міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив про необхідність консолідації Заходу і наголосив, що світ не повинен допустити перемоги кремля. За його словами, рф поводиться у війні "гірше, ніж передбачалося", а Європейський Союз і США підтримують Україну "більше, ніж очікувалося".

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 112 | Добавил: adminA | Теги: європарламент, україна, Допомога | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close