18:02
Права на постійне проживання в Україні попросив лідер гурту “Ляпіс Трубецькой”

Лідер гурту Brutto (екс-“Ляпіс Трубецькой”) Сергій Міхалок та його продюсер Антон Азізбекян звернулися до Віце-прем’єр-міністра — Міністра культури В’ячеслава Кириленка з проханням допомогти в отриманні права на постійне проживання в Україні. Про це повідомили у прес-службі Міністерства культури, повідомила газета "День".

Сергій Міхалок пояснив, що підтримка гуртом “Ляпіс Трубецькой” революційних подій в Україні негативно і вороже сприймається владою Білорусі та Росії, які створюють перешкоди для повноцінного творчого процесу. Тому лідер “Brutto” та його продюсер, не відмовляючись від білоруського громадянства, вирішили отримати право на постійне проживання в Україні. Сергій Міхалок розповів, що у 2015 році його гурт планує два всеукраїнські концертні тури, запис нового альбому та кліпів в Україні.

В’ячеслав Кириленко звернувся з листом до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням якнайшвидше надати дозвіл на постійне проживання в Україні Сергію Міхалку та Антону Азізбекяну.

 

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 1120 | Добавил: adminA | Теги: лідер гурту “Ляпіс Трубецькой”, Україні, постійне проживання | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close