21:10
Претенденти на "Золоту малину" - Мел Гібсон, Арнольд Шварценеггер, Кемерон Діаз

Крім них є ще більш як десяток славетних акторів У пресу переданий список номінантів на найобразливішу премію у світі кіно – "Золоту малину".

35-я церемонія роздачі забарвлених золотою фарбою пластикових ягід відбудеться в Лос-Анджелесі 21 лютого 2015. Вартість призу не перевищує п'яти доларів. За традицією вручення премії "Золота малина" проходить перед врученням головного кінотрофею року – премії "Оскар".

На титул найгірших фільмів 2014 претендують "Черепашки-ніндзя", "Залишені", "Трансформери: Епоха винищення", "Геракл: Початок легенди" і фільм "Врятувати Різдво".

Званням найгіршого актора року можуть бути удостоєні Ніколас Кейдж ("Залишені"), Адам Сендлер за роботу в стрічці "Змішані", Кірк Камерон ("Врятувати Різдво"), Келлан Латс ("Геракл: Початок легенди") або Сет Макфарлейн за фільм "Мільйон способів втратити голову".

За титул найгіршоїї кіноактриси сперечаються Дрю Беррімор ("Змішані"), Шарліз Терон за роль у фільмі "Мільйон способів втратити голову", Мелісса МакКарті за роботу у фільмі "Теммі" і Гайя Уайсс за її роль у стрічці "Геракл: Початок легенди" .

А ось Кемерон Діаз номінована на цю нагороду відразу за дві виконані ролі – у стрічках "Домашнє відео" і "Інша жінка". Не залишаться без "Золотих малин" і акторки другого плану. Кемерон Діаз за роль у фільмі "Енні" і Меган Фокс за "Черепашки-ніндзя" номіновані на "Золоту малину" у категорії гірші актриси другого плану.

Конкуренцтю їм складуть Сьюзен Сарандон, яка зіграла в картині "Теммі", Нікола Пельтц ("Трансформери: Епоха винищення"), а також Бріджитт Кемерон за роль другого плану у фільмі "Врятувати Різдво".

В аналогічній чоловічій номінації представлені Мел Гібсон ("Нестримні 3"), Келсі Греммер ("Нестримні-3"), Шакіл О'Ніл ("Змішані"), Арнольд Шварценеггер за роль в тих же третіх "Нестримних" і Кіфер Сазерленд за роль у фільмі "Помпеї", повідомляє Сегодня.

Найгіршими режисерами року можуть визнати Майкла Бея за "Трансформери: Епоха винищення", Даррена Доана за роботу по невдалому порятунку Різдва на кіноекрані, Ренні Харлін за екранізацію початку легенди про Геракла.

Найгіршими режисерами можуть бути також визнані Джонатан Лібесман за роботу над стрічкою "Черепашки-ніндзя" або Сета МакФарлейна за фільм "Мільйон способів втратити голову".

 

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1183 | Добавил: adminA | Теги: Арнольд Шварценеггер, Кемерон Діаз, Золоту малину - Мел Гібсон | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close