00:17
Про ймовірність банкрутства Twitter попередив Ілон Маск

Twitter Якщо Twitter не збільшить грошовий потік, на компанію може чекати банкрутство. Про це Ілон Маск повідомив у першому зверненні до співробітників після закриття угоди з купівлі компанії за $44 млрд, повідомляє Bloomberg з посиланням на людей, знайомих із ситуацією.

Заява була зроблена за тим, як у перші два тижні володіння Twitter Маск відправив у відставку спочатку топ-менеджерів, а потім оголосив про скорочення половини персоналу.

Довіра до компанії виявилася підірваною дуже швидко. В результаті поглинання на її балансі виявилося додатково майже $13 млрд боргу. Це кредити видані Маску на покупку Twitter сімома банками. Вони не змогли продати ці кредити інвесторам, зазначає Bloomberg: деякі фонди були готові купити їх за 60% від номіналу. Зазвичай так мало пропонують за продукти, пов'язані з компаніями, що перебувають у фінансовій кризі.

Погашувати кредити тепер, як це зазвичай буває в угодах викупу компаній на позикові кошти, має сама Twitter, і для цього їй потрібно збільшувати заробітки.

Умови, в яких доведеться працювати співробітникам, посилюються, попередив Маск. Люди мають бути готові працювати по 80 год. на тиждень (це 16 год. на день), скасовується гібридний графік. Якщо з часів пандемії багато співробітників могли працювати хоча б частину часу з дому, то тепер усі мають приходити до офісу. Графік уже не такий привабливий, як раніше: наприклад, там не буде безкоштовної їжі.

"Якщо не хочете приходити, заяву про звільнення приймають", – заявив Маск. Коли його запитали, чи не боїться він втрати кадрів і високої плинності, він відповів: "Нам усім треба бути завзятішими".

За словами людини, знайомої з управлінським стилем Маска, у минулому той вже вдавався до попереджень про можливі фінансові проблеми, щоб стимулювати працівників.

У зверненні до співробітників Twitter Маск також натякнув, які продукти він має намір впровадити. У тому числі платежі, більш інтерактивна реклама, рахунки, які приносять відсотковий доход.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 272 | Добавил: adminA | Теги: Банкрутство, twitter, маск | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close