00:14
Продаж квитків до Австрії та Угорщини розпочинає Укрзалізниця

В понеділок, 18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. Про це повідомила пресслужба компанії.

На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна – Австрія та зворотно. Купівля квитків на прямий поїзд Київ – Відень у застосунку УЗ буде доступна після верифікації облікового запису через "Дія.Підпис".

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки Україна – Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ – Будапешт – Відень та Чоп – Будапешт – Відень. Прямі сполучення Україна – Угорщина з'являться в застосунку трохи пізніше.

"Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої та непростої роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди", - повідомив голова правління УЗ Євген Лященко.

 

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 316 | Добавил: adminA | Теги: Угорщина, Укрзалізниця, Австрія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close