18:39
Розслідують смерть Чечетова як умисне вбивство

За фактом смерті екс-регіонала Михайла Чечетова прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження з попередньою класифікацією «умисне вбивство».

Розслідування обставин смерті взяв під особистий контроль прокурор Києва Сергій Юлдашев, повідомляють у прес-службі відомства.

За попередньою версією, Чечетов вистрибнув із вікна своєї квартири з 17-го поверху, залишивши записку.

Однак, провадження розпочато за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

При цьому партія «Опозиційний блок» звинувачує українську владу в доведенні Чечетова до самогубства. Про це йдеться в заяві на сайті політсили.

Крім того, колишні регіонали вважають, що справжні причини смерті Чечетова ніколи не будуть названі.

Нагадаємо, 20 лютого у Генеральній прокуратурі України заявили про вручення Чечетову повідомлення про підозру у зловживанні владою та службовому підробленні під час ухвалення «диктаторських законів» 16 січня 2014 року (за ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 27 і ч. 2 ст. 366 КК України).

21 лютого Печерський райсуд Києва за клопотанням слідчого ГПУ виніс рішення про обрання Чечетову запобіжного заходу у виді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 млн 990 тис. грн.

3 лютого заставу було внесено й Чечетова звільнили з-під варти.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1218 | Добавил: adminA | Теги: розслідують смерть Чечетова як умис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close