16:03
Ще одного фігуранта корупційного скандалу в ФІФА заарештовано

  Ще один фігурант розслідування щодо корупції у ФІФА здався владі. Аргентинський бізнесмен Алехандро Бурсако з'явився в поліцію італійського міста Больцано. Бурсако, а також інші аргентинці Уго і Маріано Жінкіс, на думку силових структур США, підкуповували чиновників ФІФА в обмін на право отримати комерційні права на міжнародні турніри.

Нагадаємо, Бурсако фігурує в списку Інтерполу серед 14 обвинувачених владою США у великих хабарах та інших серйозних злочинах.

Компанія Бурсако Torneos y Competencias отримала ексклюзивні права на трансляцію Копа Америка 2015, 2019 і 2023, а також на спеціальний турнір 2016 року по всьому світу. В обвинувальних матеріалах йдеться, що для цього компанія заплатила 110 мільйонів доларів хабарів деяким представникам ФІФА на чолі з віце-президентом Джеффрі Веббом.

Другие интереcные современные новости:

загадка появления аномалий на обратной стороне Луны

 

Различия в массе, облике и структуре видимого и обратного полушарий Луны оказались связаны с тем, что спутница Земли столкнулась с небольшой карликовой планетой.

Новость из рубрики: Наука, техника и Hi-Tech |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 1288 | Добавил: adminA | Теги: арешт, ФІФА, фігуранта корупційного скандалу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close