11:27
Ще одну групу російських журналістів влада Молдови вигнала з країни

Влада Молдови за добу видворила з країни дві знімальні групи російських журналістів, що працюють на телеканалі НТВ

Згідно з повідомленням російського телеканалу, спочатку трьох кореспондентів програми «Сегодня» затримали митники, після чого їх відправили з аеропорту Кишинева назад у Москву. Як повідомляється, у них не виявилося дозволу Міндруку Молдови.

При цьому другий знімальну групу НТВ прикордонники звинуватили в порушенні закону про перебування іноземців, а також закону про державний кордон Молдови.

Нагадаємо, в Кишиневі з початку вересня тривають масові антиурядові протести. Активісти вимагають відставки президента Молдови Миколи Тімофті, дострокових виборів і розслідування справ про корупцію.

У ніч на 3 жовтня протестувальники перекрили центральний проспект міста і встановили намети перед будівлею парламенту. До місця подій були стягнуті сотні силовиків, однак депутати опозиційної Партії соціалістів утворили живий ланцюг між ними і протестуючими.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 986 | Добавил: adminA | Теги: вигнала, влада Молдови, група російських журналістів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close