00:43
ШІ зможе замінити вибори органів влади - засновник економічного форуму

Засновник Всесвітнього економічного форуму, економіст Клаус Шваб під час дискусійної панелі в Давосі пояснив своє бачення майбутнього людства з розвитком штучного інтелекту. Економіст переконаний, що незабаром ШІ зможе замінити вибори органів влади. Про це у рамках однієї з дискусій всесвітнього економічного форуму в Давосі повідомив Клаус Шваб.

Шваб сказав, що вже зараз штучний інтелект має потужний інструмент для аналітики та передбачень, який може спрогнозувати ту чи іншу подію. Відтак, на думку економіста, найближчим часом людям не потрібно буде ходити на вибори та голосувати, тому що штучний інтелект зможе передбачити їхній вибір та створити результати виборів.

Нагадаємо, штучний інтелект використовується людьми зі швидкістю світла і заполонив ніші, де раніше цінувалася праця людей та їхній креатив. Та новий і цікавий винахід вже непокоїть світ, в Європарламенті взялися говорити про контроль використання ШІ, не оминули цю тему і на Економічному форумі в Давосі. Порушується питання і щодо впливу ШІ у російсько-українській війні.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 826 | Добавил: adminA | Теги: влада, заміна, вибори, ші | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close