21:57
У ЦАХАЛ заявили, що армія Ізраїлю повністю оточила місто Газа

Вдень начальник Генштабу армії оборони Ізраїлю Герці Халеві заявив, що ізраїльські військові діють у місті Газа, а ввечері надійшло повідомлення, що воно вже оточене. Про це повідомляє The Times of Israel.

"Ми просунулися на ще один значний етап війни. Сили перебувають у центрі північної частини Гази, діють у місті Газа, оточують його, поглиблюють [наземний наступ] і досягають успіхів", — заявив Халеві, виступаючи на одній з авіабаз.

За його словами, військові борються в ближньому бою після точної розвідки та за вогневої підтримки з повітря та моря. За словами Халеві, від початку наземної операції у секторі Гази  загинули 18 ізраїльських солдатів.

"Війська ведуть бойові дії в умовах щільної та складної міської забудови, що потребує професійного ведення бою та мужності", — зазначив начальник Генштабу.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаніягу, своєю чергою, заявив, що ізраїльські війська просунулися далі, ніж на околиці міста Газа. "Ми перебуваємо на піку бою. Ми досягли вражаючих успіхів і пройшли околиці міста Газа. Ми просуваємося вперед", — йдеться в заяві Нетаніягу, яку поширила його канцелярія.

Другие интереcные современные новости:

проверить АКПП


Управлять транспортным средством, которое комплектуется автоматической коробкой передач, очень удобно и комфортно. Не нужно самостоятельно следить за переключением передач.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 790 | Добавил: adminA | Теги: Ізраїль, газа, ЦАХАЛ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close