12:32
Українська художниця створила портрет Путіна з гільз - "Обличчя війни"

Українська художниця Дарія Марченко створила картину "Обличчя війни", на якій гільзами викладено портрет президента РФ Володимира Путіна.

"Картина – "Обличчя війни" була створена у відповідь на події 2014 року в Україні, коли Росія проявила агресію і напала на Східну частину країни, тим самим створивши найбільший військовий конфлікт у Європі з часів Другої світової війни і поставивши під загрозу світову безпеку", - йдеться в описі картини, повідомляє dashart.com.ua.

Ця картина, розміром 240х170 см, створена з 5000 гільз, узятих з різних частин фронту. Унікальна у своєму роді і єдина в світі мозаїка – інсталяція, на якій зображено обличчя Путіна, є першим в історії твором в такій техніці та стилі.

Повідомляється, що цей твір має надзвичайну властивість змінювати кольори і вираз обличчя, залежно від зміни освітлення.

"Портрет має безліч характерів, в яких можна розгледіти фатум, страх, гординю, жорстокість і ненависть, жаль і розгубленість, готовність знищити світ (натиснувши на "кнопку") або навіть постати перед Божим судом за скоєне. По суті, цей портрет символізує емоційну багатоликість війни", - зазначає художниця.

Раніше українські діти зняли мультфільм про те, як Путіна викрали інопланетяни.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 1014 | Добавил: adminA | Теги: Обличчя війни, українська художниця, портрет Путіна з гільз | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close