20:05
Уражені 10 листопада в Криму катери затонули: не підлягають відновленню

Катери, які було уражено в тимчасово окупованому Криму в результаті проведеної спецоперації в ніч на 10 листопада, не підлягають відновленню.

Пряма мова: "Оновлення по катерах, обидва судна затонули та не підлягають відновленню".

За словами джерела, в результаті влучання була детонація, тож, наприклад, БТР-82, який був на одному з катерів, згорів і теж не підлягає відновленню.

Решта даних щодо наслідків ураження, зокрема щодо екіпажу на борту, ще уточнюється.

Пізніше пресслужба ГУР офіційно підтвердила, що уражені в Криму десантні катери росіян пішли на дно.

"Результати проведеної 10 листопада 2023 року дорозвідки в районі бухти Вузька на території тимчасово окупованого Криму свідчать: після атаки надводних ударних дронів малі десантні кораблі ЧФ рФ ― знищені.

Згідно з отриманими новими розвідданими, ураження зазнали два катери окупантів: один корабель більш давнього проекту 1176 "Акула", інший новіший ― проекту 11770 "Серна".

Внаслідок атаки обидва судна росіян пішли на дно: "Акула" ― одразу, "Серна" ― ще безуспішно поборолась за живучість, але теж затонула.

ЗМІ й пабліки повідомили, що в Чорному морі поблизу селища Чорноморське в окупованому Криму у ніч на 10 листопада було уражено два російських швидкісних десантних катери, а в самому селищі, імовірно, було влучання в російську казарму.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України офіційно підтвердило, що завдяки проведеній вночі спецоперації в окупованому Криму уражено катери класу "Серна" з екіпажем і бронетехнікою, опублікувало відео.

 

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 945 | Добавил: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close