16:11
В Австрії 26-річний водій з "психічними розладами" в'їхав у натовп -загиблих - 3, поранених - 34

В австрійському місті Грац 26-річний водій на великій швидкості заїхав на пішохідну площу.

Інцидент стався пообіді в суботу, 20 червня 2015 року, повідомляє "Kurier".

Швидкість автівки наближалася до 100 км за годину.

Дії водія вочевидь були навмисними - він свідомо намагався задавити пішоходів та велосипедистів. Свідком події став також мер міста Зігфрайд Нагль, додають місцеві ЗМІ - він підтвердив, що водій спрямовував автомобіль на людей. Чоловіка затримали. Поліція наголошує, що його дії не мають терористичного підґрунтя.

Повідомляється, що він мав психічні розлади через проблеми в родині.

Наразі поліція повідомляє про трьох загиблих пішоходів та 34 поранених, але надходила також інформацію про більшу кількість жертв. Шестеро людей, що були травмовані автомобілем, перебувають у критичному стані.

17 червня 21-річний американець Ділан Руф з міркувань расової нетерпимості зчинив стрілянину в афроамериканській церкві у Чарльстоні (Північна Кароліна, США). Дев'ятеро осіб втратили своє життя.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1245 | Добавил: adminA | Теги: загиблі - 3, Австрії, 26-річний водій, Натовп, поранені - 34 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close