00:10
В Каліфорнії відкрили передзамовлення на літаючі електромобілі

Повністю електричний літаючий автомобіль, ціна якого становить приблизно $300 тис., отримав дозвіл на початок випробувань на дорозі та в повітрі, повідомляє Insider.

Каліфорнійський автовиробник Alef Aeronautics оголосив, що отримав спеціальний сертифікат льотної придатності для Model A від Федерального управління цивільної авіації США (FAA).

"Цей крок дозволяє нам наблизитися до того, щоб забезпечити людям екологічно чисті та швидкі поїздки на роботу, заощаджуючи людям та компаніям години щотижня. Це маленький крок для літаків, але гігантський крок для автомобілів" - відзначив Джим Духовни, директор компанії Alef Aeronautics.

Через нові правила, які встановило FAA, пов'язані з унікальними можливостями літаючих автомобілів, компанія Alef Aeronautics повідомила, що її сертифікація обмежує місця і цілі, з якими дозволено здійснювати польоти.

Компанія має на меті створити перший літаючий автомобіль, який міг би переміщатися як по землі, так і у повітрі. Він розроблений з урахуванням існуючої міської інфраструктури для руху та паркування.

Автомобіль може злітати вертикально або горизонтально і розрахований на перевезення до двох пасажирів. Очікується, що він зможе подолати 200 миль (322 км) по землі і до 110 миль (177 км) у повітрі на одній зарядці.

Покупці можуть внести завдаток в розмірі $150, щоб приєднатися до загальної черги, або $1500, щоб отримати пріоритетний доступ, коли почнуться поставки.

Також директор компанії Alef Aeronautics заявив, що перші поставки літаючих електромобілів плануються до 2025 року.

Другие интереcные современные новости:

проверить АКПП


Управлять транспортным средством, которое комплектуется автоматической коробкой передач, очень удобно и комфортно. Не нужно самостоятельно следить за переключением передач.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Автомобили | Просмотров: 1187 | Добавил: adminA | Теги: передзамовлення, літаючий, електромобіль, каліфорнія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close