18:24
В збірній Аргентини Мессі готовий завершити кар'єру

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що має намір припинити виступати за збірну Аргентини з футболу. Про це повідомляє агентство Reuters.

"Мені важко щось аналізувати. Перше, що мені спадає на думку, це те, що вже все. Пора закінчувати", - сказав знаменитий форвард після програшу чилійцям в фіналі Кубка Америки.

Мессі заявив, що завершить кар'єру в національній команді після поразки у фіналі Кубка Америки 2016 року.

"Для мене в збірній все закінчується, адже це вже четвертий фінал у кар'єрі і третій поспіль, який я програю. На даний момент мені важко проаналізувати своє майбутнє у збірній команді", - сказав Мессі.

"Рішення прийнято. Я найбільше за все хотів перемагати зі збірною, але не вийшло. Тому я думаю, що на цьому все. Мені дуже сумно. Це дуже важко - не бути чемпіоном", - сказав Мессі.

У понеділок, 27 червня, збірна Чилі перемогла Аргентину у фіналі Кубка Америки в США. Основний час матчу завершився нульовою нічиєю, додатковий рахунок не змінився. У серії пенальті успіх був на боці чилійців - 4-2.

Долю пенальті вирішили промахи Мессі і Лукаса Більї.

Таким чином, збірна Чилі стала дворазовим переможцем турніру, причому вперше вона його виграла минулого року. Аргентина ж є 14-кратним володарем трофея, правда, востаннє турнір їй підкорився в 1993 році.

45-й розіграш Кубка Америки був присвячений сторіччю КОНМЕБОЛ (організації, що управляє футболом в Південній Америці). У зв'язку з круглою датою змагання вперше в історії було проведено за межами американського континенту.

29-річний Мессі провів за збірну Аргентини 113 матчів, в яких забив 55 голів. Раніше футболіст збірної Аргентини Ліонель Мессі став кращим бомбардиром в історії національної команди. 

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1142 | Добавил: adminA | Теги: збірна Аргентини, завершення кар'єри, Мессі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close