00:20
Виробляти в Україні танки, системи ППО і боєприпаси хоче німецький концерн

Концерн Rheinmetall – найбільший у Німеччині виробник зброї, – хоче у майбутньому виробляти танки, системи протиповітряної оборони та боєприпаси в Україні. Про це заявив керівник Rheinmetall Армін Паппергер, повідомляє Handelsblatt.

"Робляться спроби укласти деякі угоди про співпрацю та створення спільних підприємств з українськими компаніями найближчими тижнями", - сказав Паппергер.

Йдеться про спільні підприємства з автомобільних систем, ППО і боєприпасів.

"Таким чином ми даємо Україні можливість захистити себе у середньостроковій та довгостроковій перспективі", - додав глава Rheinmetall.

За його словами, у нові заводи інвестуватиме українська держава. Як конкретний приклад, він навів відомий план будівництва основних бойових танків Panther в Україні. На думку Паппергера, в найближчі десять років, попит з боку України на подібні озброєння буде дуже високим.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 167 | Добавил: adminA | Теги: танк, концерн Rheinmetall, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close