00:21
Визнати рф державою-спонсором тероризму вимагатимуть від Байдена у Сенат

 Член республіканської партії та Сенату США Ліндсі Грем під час візиту до Києва пообіцяв, що звернеться до президента Джо Байдена з вимогою визнати росію державою-спонсором тероризму на тлі перемоги путіна на "виборах" у рф. Про це американський дипломат заявив на зустрічі із журналістами під час його візиту до Києва.

За словами Грема, 87% підтримки путіна на "виборах" — це "настільки вражаюче, що цьому немає довіри". Він також заявив, що після цих виборів путін не є легітимним президентом.

"Запровадження статусу держави-спонсора тероризму за американським законодавством зробить значущими вторинні санкції проти компаній, що допомагають рф, із Китаю, Індії тощо", - розповів Грем.

Раніше Сенат США одноголосно схвалив резолюцію, що закликає держсекретаря Ентоні Блінкена оголосити росію державою-спонсором тероризму. Однак Блінкен побоюється ухвалювати таке рішення, оскільки це може призвести до остаточного розриву дипломатичних відносин.

Спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі звернулася до державного секретаря Ентоні Блінкена із закликом оголосити росію державою-спонсором тероризму – інакше це зробить Конгрес.

Другие интереcные современные новости:

загадка появления аномалий на обратной стороне Луны

 

Различия в массе, облике и структуре видимого и обратного полушарий Луны оказались связаны с тем, что спутница Земли столкнулась с небольшой карликовой планетой.

Новость из рубрики: Наука, техника и Hi-Tech |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 440 | Добавил: adminA | Теги: сенат, РФ, Байден, тероризм | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close