00:35
Взаємне визнання документів про освіту схвалила Україна з Румунією

Уряд України вчора, 27 грудня, схвалив взаємне визнання документів про освіту з Румунією. Про це заявив постійний представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук.

Зазначається, що сьогодні було затверджено угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Румунії про взаємне визнання документів про освіту.

Вона була оформлена 18 серпня поточного року в Бухаресті.

Ще в лютому повідомлялося, що Україна і Румунія домовилися про взаємне визнання документів про освіту. Це означає, що румунські навчальні заклади визнаватимуть українські документи, а українські виші, відповідно, румунські.

У Міносвіти заявляли, що угода застосовується до документів про освіту, виданих визнаними акредитованими навчальними закладами обох держав відповідно до їхнього чинного законодавства.

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 124 | Добавил: adminA | Теги: освіта, україна, Румунія, документ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close