17:26
За постійну присутність сил НАТО в Чорному морі виступає Британія

Глава Міністерства оборони Великої Британії Майкл Феллон заявив, що Північноатлантичний альянс повинен вжити всіх заходів для забезпечення постійної присутності його сил у Чорному морі.

Про це він сказав у понеділок у ході зустрічі з міністром оборони Румунії Мірчею Дуса, передає "Укрінформ" з посиланням на Agerpres.

"Під час сьогоднішніх переговорів ми звернулися до ряду важливих питань, одне з яких стосується безпеки та військово-політичної ситуації в причорноморському регіоні в результаті кризи в Україні та приєднання Криму до Росії.

Задля безпеки наші країни повинні вжити всіх заходів для забезпечення постійної присутності сил НАТО в Чорному морі", - йдеться у спільній заяві міністрів.

Окрім того, повідомляється, що Румунія та інші країни ЄС у червні планують провести спільні навчання з силами НАТО.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1045 | Добавил: adminA | Теги: Чорному морі, Британія, постійну присутність сил НАТО | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close