00:45
Захист від "російської помсти" обіцяє Вірменії міністр оборони Британії

Міністр збройних сил Великої Британії Джеймс Гіппі заявив, що його країна працюватиме з євроатлантичними союзниками, щоб захистити Вірменію від загроз з боку рф. Про це йдеться на сайті парламенту.

Відповідаючи на депутатський запит про те, "як він оцінює потенційні вигоди для оборонної промисловості Великої Британії від виходу Вірменії з ОДКБ", він заявив, що країна визнає це рішення як суверенне право Вірменії, а також "працюватиме з євроатлантичними союзниками, щоб підтримати Вірменію перед загрозою російської помсти".

"Велика Британія підписала ембарго ОБСЄ на постачання зброї, і тому будь-які вигоди для оборонної промисловості Великобританії мають здійснюватись у рамках встановлених обмежень. Ми продовжимо тісно співпрацювати з Вірменією, щоб вивчити можливості для більш тісної співпраці", - додав міністр.

 

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 332 | Добавил: adminA | Теги: Вірменія, захист, Росія, Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close