18:36
Збірну Хорватії УЄФА покарала за расизм уболівальників

Контрольно-дисциплінарна й етична інстанція УЄФА зняла очко зі збірної Хорватії у відбірному циклі чемпіонату Європи-2016 як покарання для Хорватської футбольної спілки. Про це повідомляють на офіційному сайті УЄФА.

Цього покарання ХФС зазнала через расистську витівку хорватських уболівальників під час зустрічі їхньої національної команди проти збірної Італії (1:1) в червневому матчі Європейської кваліфікації у Спліті.

Хорвати також зобов'язані провести два наступних домашніх матчі в турнірах УЄФА з порожніми трибунами і не грати до кінця кваліфікації на стадіоні "Полюд" у Спліті. До того ж Хорватську футбольну спілку оштрафували на сто тисяч євро.

Апеляцію можна подати протягом трьох днів із моменту отримання обґрунтованого рішення.

Нагадаємо, збірна Хорватії є лідером відбірної групи "Н". Після шести турів хорвати мають 14 очок і на два пункти випереджають основних переслідувачів – італійців.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1098 | Добавил: adminA | Теги: УЄФА, расизм уболівальників, покарання, збірна Хорватії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close