12:07
11 років проведе у в'язниці одеситка, яка збирала гроші для окупантів

В Одеській області засудили на 11 років тюрми одеситку, яка організувала збір грошей для своїх родичів-окупантів, які брали участь у захопленні Маріуполя і частини Херсонщини.

Служба безпеки зібрала беззаперечні докази на ворожу пособницю, яка налагодила канал фінансування бойовиків "ДНР".

У грудні минулого року контррозвідники СБУ затримали її під час контрдиверсійних заходів на Одещині.

За даними слідства, зловмисницею є місцева жителька. Її двоє родичів у 2016 році вступили до лав терористичного угруповання "ДНР Спарта" і воювали проти сил АТО/ООС на сході України".

Деталі: На початку повномасштабного вторгнення обидва бойовики увійшли до складу регулярних підрозділів південного військового округу ЗС РФ і брали участь у захопленні Маріуполя і частини Херсонщини.

Дізнавшись про низький рівень матеріально-технічного забезпечення родичів-окупантів, жінка добровільно організувала для них збір коштів.

Для цього вона розміщувала у соцмережах "Вконтакте" і "Одноклассники" повідомлення із закликами про грошову допомогу загарбникам.

Додатково вона прикріплювала фото із реквізитами російської банківської картки, яка належала співмешканці воюючого родича.

Суд визнав зловмисницю винною за ч.1 ст.111-2 ККУ (пособництво державі-агресору) і призначив їй 11 років та 4 місяці ув’язнення з конфіскацією майна.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 187 | Добавил: abel | Теги: СБУ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close