00:09
Які продукти потрібно їсти лише холодними - лікарі

картопля Такі страви, як рис, макарони та картопля прийнято подавати на гарнір у гарячому вигляді. Але, виявляється, це дуже шкодить здоров’ю і нашій фігурі, адже їсти їх варто виключно холодними.

Деякі продукти, які традиційно подають на стіл гарячими, медики рекомендують вживати лише у холодному вигляді. Так і користь від них збільшиться, і шкоди для фігури поменшає. Це крохмалевмісні продукти, а саме рис, макарони та картопля.

Справа в тому, що коли крохмаль холодний, він засвоюється нашим організмом подібно до клітковини. У такому разі цей сумнівний для фігури продукт може бути корисним як для мікрофлори кишечника, так і для регулювання рівня цукру в крові.

Коли продукти стають холодними, крохмаль, що міститься в них, виробляється як продукт розкладання. Це позитивно впливає на кишкову флору, регулює рівень цукру в крові та навіть може допомогти вам схуднути.

 

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 303 | Добавил: adminA | Теги: їжа, макарони, картопля, продукт, холод, рис | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close