18:01
Пентагон - США не знімають з порядку денного можливість постачання Україні зброї

Міністр оборони США Чак Хейгел підтверджує, що Вашингтон не знімає з порядку денного можливість постачання зброї для Києва.

Про це йдеться в його відповіді на запитання про можливість постачання зброї в Україну, пише «Європейська правда».

«Допомога Україні, яку ми надаємо, має постійно переглядатися. Саме тому ми переглядаємо її, можуть бути додані нові елементи», – заявив керівник Пентагону.

Водночас з його відповіді випливає, що американське керівництво не надто прихильно ставиться до цієї ідеї.

«Будь-які дії та рішення мають наслідки. І ми маємо думати про ці наслідки. До речі, не лише в питанні України», – зазначив Хейгел, додавши, що Вашингтон повинен «ставити перед собою питання», чи не призведуть такі дії до посилення агресії з боку РФ.

«Не варто забувати, що президент Обама вже заявляв: це питання не може мати військового вирішення. Питання російської агресії може бути вирішене іншим шляхом», – окремо підкреслив він.

 

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1178 | Добавил: adminA | Теги: порядку денного, пентагон, США, постачання Україні зброї | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close