00:07
Поряд з повітряним простором НАТО Німеччина та Британія перехопили російські літаки

Повітряні сили Німеччини та Великої Британії перехопили російські літаки поряд повітряним простором Північноатлантичного альянсу. Про це повідомило медіа Sky News.

Літаки перехопили над Балтійським морем. Один із них ідентифікували як розвідувальний, він летів до Калінінградського анклаву. Його супроводжували два винищувачі рф, які також базуються в Калінінграді. Після зустрічі з літаком-розвідником вони полетіли з ним на південь уздовж північно-західної частини естонської зони польотів.

"Ми часто бачимо російські військові літаки, що літають над Балтійським морем, тому для нас це було звичайним перехопленням. Тим не менш, важливість перехоплення цих літаків і наша відданість колективній обороні повітряного простору НАТО залишається непохитною і рішучою".

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 178 | Добавил: adminA | Теги: літак, Британія, НАТО, Росія, Німеччина | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close