00:27
Уберегти від втрати слуху може цей солодкий продукт

Шоколад — це улюблена насолода не тільки дітей, а й дорослих. Він може підняти настрій, покращити мозкову активність, а також уповільнити втрату слуху та появу шуму у вухах у людей середнього віку.

Як повідомляє Nutrients, цю дивовижну здатність шоколаду було виявлено в рамках національного обстеження здоров’я та харчування, коли вчені провели аналіз стану здоров’я добровольців віком від 40 до 64 років.

Експерти з’ясували, що ризик втрати слуху значно нижчий серед тих людей, які регулярно вживають шоколад. Лікарі пояснили результати дослідження тим, що в какао містяться хімічні речовини, які називаються поліфенолами.

Вони мають сильні антиоксидантні та протизапальні властивості, які можуть захистити від пошкодження слуху. Крім того, шоколад багатий на вітаміни В, Е, РР, а також кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо та інші цінні речовини. А ще він містить фенілетиламін, триптофан та анандамід.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 189 | Добавил: adminA | Теги: слух, продукт, Втрата, шоколад | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close