15:02
В Україну за перший день дії нових правил в'їзду не пустили 11 росіян

Протягом першого дня дії нових правил під час перевірки документів у пунктах пропуску прикордонники не дозволили в'їзд на територію України 11 росіянам із внутрішніми паспортами РФ.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Загалом, згідно інфомрації, 1 березня на в'їзд в Україну прослідувало 2 тис. 427 громадян РФ, які своєчасно зреагували на зміни українського законодавства.

В Держприкордонслужбі нагадують, що з 1 березня громадяни Російської Федерації мають право перетинати кордон України лише при наявності закордонного паспорта, а діти віком до 14 років повинні бути вписані у паспорти для поїздок за кордон батьків. При цьому, ті громадяни Росії, які до 1 березня в'їхали в Україну за внутрішніми паспортами, а діти - за свідоцтвом про народження, зможуть перебувати на території нашої держави до 90 діб та безперешкодно повернутися в Росію.

"Загалом у пунктах пропуску на державному кордоні, зважаючи на зміни перетину кордону в Україну для громадян Росії, обстановка спокійна, конфліктних ситуацій не виникало", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, з 1 березня вступила в дію прийнята Кабінетом міністрів 30 січня Постанова № 23, яка зупинила дію окремих положень Угоди між Урядами України і Росії про безвізові поїздки громадян.

 

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1086 | Добавил: adminA | Теги: Україну, 11 росіян, перший день дії нових правил в'їзду | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close