00:17
Вантажівки з українською агропродукцією, які застрягли на кордоні, розблокує Болгарія

Болгарія розблокує автомобілі з українською агропродукцією на кордоні та дозволить провести їх розвантаження.

Про це повідомив міністр аграрної політики України Микола Сольський за підсумками зустрічі з міністром сільського господарства Болгарії Явором Гечевим, передає Інтерфакс-Україна.

"Сторони обговорили ситуацію, що склалася, домовилися дочекатися рішення Єврокомісії і потім продовжити переговори", – зазначається в повідомленні Мінагрополітики в суботу.

Зі свого боку болгарський міністр після переговорів зазначив, що українська сторона не заважатиме болгарським виробникам.

За його словами, очікується, що Єврокомісія запропонує пакет заходів, у рамках якого буде запроваджено тимчасову заборону на ввезення кукурудзи, пшениці, соняшнику та сої до 5 червня.

Він уточнив, що у вівторок у Люксембурзі очікується зустріч міністрів сільського господарства країн-членів-ЄС, де може бути узгоджено спільне рішення.

Як повідомлялося, п‘ять країн ЄС пропонують Брюсселю розширити список української продукції, яку можна провозити транзитом.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 191 | Добавил: adminA | Теги: Болгарія, українська, агропродукція, Вантажівка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close