16:21
За чергами в Польщі на кордоні допоможе слідкувати додаток для мобільних пристроїв

Польська митниця розробила додаток для мобільних пристроїв під назвою Granica, яке дозволяє швидко отримати інформацію про актуальну ситуацію на польських автомобільних пунктах пропуску.

Додаток Granica дозволяє оперативно отримати інформацію про довжину черги в пунктах пропуску, середній час очікування та прогнози щодо тривалості черги, повідомив прес-секретар Митної палати в Білостоці Мацей Чарнецький.

За допомогою програми можна отримати інформацію про ситуацію на кордоні Польщі з Білоруссю, Росією та Україною як для легкових так і для вантажних автомобілів, отримати індивідуальний розрахунок часу на в’їзд і проходження кордону.

У додатку є також функція прогнозування можливого навантаження на пункти пропуску на наступний тиждень на основі архівних даних.

Додаток доступний для користувачів iOS, Android і Windows Phone шести мовами: польською, українською, англійською, російською, білоруською та німецькою, повідомляє видання «Комерчиские автомобили».

Другие интереcные современные новости:

загадка появления аномалий на обратной стороне Луны

 

Различия в массе, облике и структуре видимого и обратного полушарий Луны оказались связаны с тем, что спутница Земли столкнулась с небольшой карликовой планетой.

Новость из рубрики: Наука, техника и Hi-Tech |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 1340 | Добавил: adminA | Теги: чергами, кордоні, додаток для мобільних пристроїв, Польщі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close