00:23
Безмитний імпорт українських товарів продовжила Канада

Віце-прем’єр-міністр та міністр фінансів Христя Фріланд сьогодні оголосила, що Канада продовжить дію Указу про ремісію українських товарів до 9 червня 2024 року. Про це йдеться в повідомленні уряду Канади.

Це забезпечить продовження безмитного імпорту українських товарів до Канади, зокрема сталі та інших товарів, які регулюються квотами.

Фріланд зазначила, що така процедура допоможе підтримати економіку України.

Повідомляється, що тимчасове звільнення від сплати мита Канадою для українських товарів є одним із найповніших пакетів звільнень від мит ​​у G7 та світі.

Продовження безмитного режиму для українського імпорту ґрунтується на угоді про вільну торгівлю між Україною та Канадою (CUFTA) та її модернізації, оголошеній у квітні цього року.

З моменту набуття CUFTA чинності 1 серпня 2017 року тарифи були скасовані на 99,9% імпорту з України, зокрема рибу та морепродукти, соняшникову олію та мінерали, 99,9% промислових товарів, та 99,9% сільськогосподарської продукції.

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 525 | Добавил: adminA | Теги: товар, імпорт, Український, Канада, безмитний | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close