00:23
Буданов: На територію росії має бути перенеса війна

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував перенесення війни на територію росії, зауваживши, що це "чудова ідея". Про це він сказав в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук.

"Чудова ідея, як на мене. Ми не працюємо такими методами, якими працює рф, тому порівнювати це абсолютно неправильно. Війна має бути перенесена на іншу територію, якою, зрозуміло, для нас є російська федерація та інші території, де знаходиться їх вплив для того, щоб їх розтягнути і скувати", - наголосив очільник ГУР.

На питання журналістки, чи будуть це точкові удари, чи операції ширшого масштабу, Буданов відповів: "Чим ширші вони будуть, тим краще".

Як відомо, очільник ГУР МОУ Кирило Буданов розповів, що після перемоги України у росії можуть з'явитися реваншистські настрої, країні-агресору знадобиться близько десяти років на відновлення у військовому аспекті.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Дом и семья | Просмотров: 842 | Добавил: adminA | Теги: буданов, Росія, війна, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close