00:16
Ефективні засоби від пониженого тиску назвали медики

При пониженому тиску застосовуються засоби, що володіють тонізуючим і судинозвужувальними властивостями. Найбільш ефективні препарати, що позбавляють від неприємних симптомів гіпотонії.

Найчастіше, кажучи про серйозну проблему нездорового тиску, мають на увазі його підвищені показники і гіпертонію. Однак багато людей страждають від поганого самопочуття, викликаного зниженим артеріальним тиском, особливо погано переноситься в жарку погоду.

Загальне нездужання, занепад тонусу, слабкість, запаморочення, погана концентрація і працездатність – всі ці тяжкі явища добре знайомі гіпотонікам. Лікарі назвали найбільш ефективні засоби від дискомфортних станів, викликаних зниженим тиском.

Кофеїн. Використовується в таблетках і в розчинах для підшкірного введення. За словами медиків, він призначається при помірній гіпотонії, супроводжуваної сонливістю і млявістю. Потрібно мати на увазі, що засобу притаманні побічні ефекти – запаморочення, нудота, серцебиття.

Гутрон. Показання до його використання: гіпотонічна хвороба і ортостатична гіпотензія. Засіб може викликати ті ж побічні ефекти, що і кофеїн, крім того – висип.

Кофетамін. Застосовується при низькому тиску з мігренню.

Екдистен. Ефективний при гіпотонії, загальній астенії.

Апілак. Даний препарат містить маточне молочко і корисний в комплексній терапії: медики рекомендують його гіпотонікам, що страждають астенією, невротичними розладами.

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 261 | Добавил: adminA | Теги: Тиск, понижений, засіб | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close