09:58
Можливість відправлення військових інструкторів до України розгляне Канада

Канадські військові, яких, ймовірно, відправлять до України, не будуть обіймати бойові посади. Як інформує Global News, про це повідомив міністр оборони Білл Блер.

Він наголосив, що будь-які канадські військові будуть направлені лише на "небойові" посади.

Блер зазначив, що умови в Україні повинні "змінитися", перш ніж канадські війська зможуть повернутися в зруйновану війною країну, де вони навчали українських солдатів на місцях до російського вторгнення.

"Зараз обставини не дозволяють проводити навчання в Україні, але ми збираємося продовжувати навчання", - пояснив міністр оборони.

Канада навчила понад 40 тис. українських військових у рамках "Operation Unifier", яка розпочалася 2015 року після окупації Криму росією. Проте після повномасштабного вторгнення рф канадські військові перенесли свої навчальні операції до Великої Британії, Латвії та Польщі.

За словами Блера, "Збройні сили Канади не можуть мати жодної бойової ролі або того, що можна сприймати як бойову роль".

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 320 | Добавил: adminA | Теги: Канада, Інструктор, військовий, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close