00:49
На основі попередніх контрактів Польща продовжує передавати Україні зброю

Польща продовжує передавати Україні зброю на основі попередніх контрактів. Також польська влада перебуває в постійному контакті зі США щодо передачі українській армії військової допомоги.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький на брифінгу. Зокрема, він розповів про "твердий союз" Варшави зі США та НАТО.

"Ми зараз передаємо Україні тільки зброю, яку вона законтрактувала, оскільки ми самі зміцнюємо нашу армію завдяки виробництву та закупівлі. А інших ми заохочуємо, щоб вони передавали зброю Україні", – сказав голова польського уряду.

Водночас Моравецький нагадав про роль Польщі та США у військовій допомозі Україні на початку повномасштабного російського вторгнення. Він заявив, що наразі все залежить від Сполучених Штатів і Польща перебуває в постійному контакті з американськими партнерами.

"Перебуваємо в постійному контакті з американцями щодо українських питань. Ми будемо робити все можливе, щоб вони та наші європейські союзники допомагали Україні аж до перемоги над росією", – сказав прем'єр Польщі.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 925 | Добавил: adminA | Теги: україна, Польща, зброя | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close